Bodrum Son Dakika Yangın / Son dakika haberi: Sultangazi'de bodrum katında yangın ... / Gelen son dakika haberlerine göre bodrum'da korkutan yangın evlere 5 metre kala söndürüldü, tarım araçları kül oldu muğla'nın bodrum ilçesin de çıkan yangında, zeytin ağaçları, mandalina ağaçları.

Bodrum Son Dakika Yangın / Son dakika haberi: Sultangazi'de bodrum katında yangın ... / Gelen son dakika haberlerine göre bodrum'da korkutan yangın evlere 5 metre kala söndürüldü, tarım araçları kül oldu muğla'nın bodrum ilçesin de çıkan yangında, zeytin ağaçları, mandalina ağaçları.. Turizm cenneti bodrum'da atık depolama alanında çıkan yangın kısa süre içerisinde ormanlık alana sıçradı. Kuyucak ve güvercinlik'teki yangın kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Bodrumda meydana gelen yangının son durumu merak konusu haline geldi. Bodrum yangın son dakika haberleri ve bodrum yangın video ve resimleri.

Bakan koca koronavirüste son durumu paylaştı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; Bodrum yangın haber ve haberleri! Bodrum haber bodrum'un ilk haber sitesidir.

Son dakika: Hangi illerde yangın çıktı? Hangi iller ...
Son dakika: Hangi illerde yangın çıktı? Hangi iller ... from i2.cnnturk.com
Çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve yangın sonucu 2 kişi yaralandı. Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Bodrum yangın ile ilgili 15 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bakan koca koronavirüste son durumu paylaştı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, dün öğle saatlerinde makilik ve otluk alanda çıkan yangın kontrol altına alınamıyor.

Anasayfa » uncategorized » son dakika bodrum !!!

Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Vali civelek, yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için çaba harcandığını ve çevre illerden destek ekip istendiğini açıkladı. Bodrum (muğla), (dha) (dha) 21.06.2019 17:32. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Güvercinlik mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kuyucak ve güvercinlik'teki yangın kontrol altına alındı. Antalya'dan sonra 5 şehirde daha yangın çıktı. 06:54 bodrum açıklarında deniz yatağı üzerinde 3 düzensiz göçmen yakalandı. Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Nilay er31 temmuz 2021son güncelleme: Gelen son dakika haberine göre, bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Bodrum'un gümüşlük mahallesi'ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı.

Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için yangına müdahale ediyor. 06:54 bodrum açıklarında deniz yatağı üzerinde 3 düzensiz göçmen yakalandı. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor.

Bodrum'da yeni yangın çıktı - Son dakika haberleri
Bodrum'da yeni yangın çıktı - Son dakika haberleri from i.sozcu.com.tr
İşte bodrum yangını son dakika haberleri ve son bilgiler. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; Muğla'nın bodrum ilçesinde, dün öğle saatlerinde makilik ve otluk alanda çıkan yangın kontrol altına alınamıyor. En son bodrum haberleri anında burada. İşte muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangının son dakika haberi. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Bodrum yangın ile ilgili 15 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Vali civelek, yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için çaba harcandığını ve çevre illerden destek ekip istendiğini açıkladı.

Geniş bir alanı etkisi altına alan yangın nedeniyle bodrum'daki yurttaşlar panik yaşadı.

Bodrum yangın son dakika haberleri ve bodrum yangın video ve resimleri. 13.05.2021 19:14 | son güncelleme: Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! 06:54 bodrum açıklarında deniz yatağı üzerinde 3 düzensiz göçmen yakalandı. Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve yangın sonucu 2 kişi yaralandı. Güvercinlik mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. En son bodrum haberleri anında burada. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Bakan koca koronavirüste son durumu paylaştı. Bodrum (muğla), (dha) (dha) 21.06.2019 17:32. Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde.

Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Bakan koca koronavirüste son durumu paylaştı. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Bodrumda meydana gelen yangının son durumu merak konusu haline geldi. Bölgeden gelen son dakika haberine göre;

Bodrum Çöplüğünde Yangın - Son Dakika
Bodrum Çöplüğünde Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
1,5 saatte kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Antalya'dan sonra 5 şehirde daha yangın çıktı. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Anasayfa » uncategorized » son dakika bodrum !!!

Yangın muğla büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı… son dakika bodrum !!!

Bodrum yangın son dakika haberleri ve bodrum yangın video ve resimleri. Bodrum haber bodrum'un ilk haber sitesidir. Bodrum'da bugün öğle saatlerinde başlayan yangın büyüdü. Çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve yangın sonucu 2 kişi yaralandı. Bodrum'da yangın büyüyor bodrum'da öğle saatlerinde başlayan yangının ardından alevlerin yakınında bulunduğu bazı evler boşaltıldı. Bodrum 'da bulunan bir otelde yangın çıktı. İşte bodrum yangını son dakika haberleri ve son bilgiler. Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Turizm cenneti bodrum'da atık depolama alanında çıkan yangın kısa süre içerisinde ormanlık alana sıçradı. Bakan koca koronavirüste son durumu paylaştı. 13.05.2021 19:14 | son güncelleme:

bodrum ilçesinde kumbahçe bölgesinde nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı saat 1300 sırlrında evlere yakın bir bölgede yangın çıktı bodrum son dakika. 13.05.2021 19:14 | son güncelleme:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook